Over ons: een sidetable van side-table.nl 

Bent u op zoek naar een uniek meubel om uw interieur compleet te maken? Dan bent u bij side-table.nl aan het juiste adres! Bij side-table.nl shopt u een trendy en unieke sidetable die bij ieder interieur én iedere smaak past. 


Stel zelf jouw sidetable samen

We vinden het enorm belangrijk dat uw nieuwe sidetable bij uw interieur én uw smaak past. Daarom kunt u bij side-table.nl uw sidetable helemaal zelf samenstellen. Kies de gewenste maat en de kleur van het onderstel wat u het mooiste vindt. Vervolgens kiest u een blad naar keuze en zo heeft u uw ideale bijzettafel! Al onze onderstellen zijn te combineren met de verschillende bladen. 


Handgemaakt in Nederland 

Al onze sidetables zijn handgemaakt in Nederland. Dat zorgt ervoor dat wij nauw bij elke stap van het productieproces betrokken zijn. Daardoor kunnen we u bijzettafels van hoge kwaliteit bieden die ook nog eens snel geleverd kunnen worden uit onze eigen voorraad. 

Het frame van onze tafels is gemaakt van stevig en kwalitatief metaal. Het onderstel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en is voorzien van een poedercoat waardoor hij tegen een stootje kan en krasvrij is. 

Het blad van de sidetable is een echt natuurproduct. Daardoor bestelt u bij ons altijd een unieke tafel, want geen een blad is hetzelfde! U heeft de keuze uit 3 verschillende soorten natuursteen (wit en groen marmer en graniet) of eikenhout.   


Waarvoor zijn onze side-tables te gebruiken?

De sidetables van side-table.nl zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. De sidetable is ideaal als bijzettafel of extra meubel in uw huis. De bijzettafel staat prachtig in uw gang, woonkamer, slaapkamer of keuken. De sidetable is een echte, trendy eyecatcher in uw interieur, zeker als u wat decoratie toevoegt! 

Heeft u vragen over ons of over onze side-tables? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!